Mariposa, Houten Chalet

2
Gites.nl logo

Houten cabane "Mariposa"
In het Parc régional des Causses de Quercy staat op ons terrein een vrijstaande, ruime houten cabane, omgeven door groen.
De cabane is gebouwd als een bungalow en geheel ecologisch en volledig geïsoleerd. Het wordt verwarmd met een houtkachel en het is er het gehele jaar door aangenaam om in te verblijven.
De oppervlakte is 66 vierkante meter. De cabane is uitgerust met een open keuken, voorzien van alle apparatuur, en een zitkamer met 2 grote loungebanken. Er is een aparte tweepersoonsslaapkamer met een bed van 1.80 bij 2.00 m.
De badkamer is voorzien van douche, wastafelmeubel, toilet en wasmachine. U heeft een eigen beveiligde wifi verbinding.
Buiten heeft u de beschikking over een eigen terras met buitenkeuken en barbecue. U kunt gebruik maken van de rozentuin met eethoek. Overal heeft U een mooi uitzicht op onze bijzondere tuin.
Op ons terrein bevindt zich een hout gestookte sauna, een buitendouche en een dompel/ zwembad. Buiten kunt U heerlijk om de vuurplaats zitten en naar de eindeloze sterrenhemel kijken.
Alleen na overleg met ons zijn honden toegestaan. De cabane is het gehele jaar te huren voor minimaal 2 nachten behalve in het hoogseizoen, dan is de minimale verhuurperiode een week. Het is ook mogelijk om voor langere perioden te huren.
De gastheer/gastvrouw zijn aanwezig op het terrein om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Boekingsinformatie

Ligging mariposa, houten chalet

De ligging van "mariposa, houten chalet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.