Mas de Bouriou

9.6
10
Gites.nl logo

Er is nog een plek waar echte stilte heerst en waar u kunt genieten op niveau!
Op onze berg (330m) aan de Vallee du Lot (het Toscane van Frankrijk), kunt u een heerlijke vakantie doorbrengen in deze stijlvolle natuurstenen campagnewoning met fenomenale uitzichten rondom. Het huis stamt uit 1830 en is met behoud van vele authentieke elementen (oude broodoven, oude éviers, grote open haarden) gerenoveerd tot een comfortabele, compleet ingerichte en zeer sfeervolle woning voor 2 tot 10 personen. De muren zijn 60 tot 80 cm dik, waardoor het 's zomers prettig koel blijft. Karakteristieke ruime woonkamer met plavuizen en balkenplafond en grote open haard. Een ruime keuken, voorzien van alle comfort en uitstekend geoutilleerd (o.a. vaatwasser, oven/magnetron, grote vries/koelkast, senseo, koffiezetapparaat, etc) staat de kookliefhebbers tot beschikking. Uiteraard is er ook een barbeque aanwezig. Een van de vier slaapkamers is uitgerust met een originele open vuurplaats en mede door de warme inrichting is dit wel een heel romantisch plekje: inslapen in middeleeuwse sferen en 's morgens gewekt worden door de streling van de Franse zon die door de halfgeloken luiken naar binnen schijnt! Uw privé zwembad met natuurstenen terras (geen hete tegels door de zon!) staat voor een verfrissende duik (van juni tot september) tot uw beschikking. Even weg uit het jachtige dagelijkse leven en terugkeren naar een zeldzame, haast onwerkelijke rust en stilte midden in de natuur met behoud van alle comfort!
Begane grond: Grote, sfeervol ingerichte woonkamer met open haard (uw vaste Nederlandse tv programma, Tour de France of voetbal met Nederlands commentaar volgen? Schotel ontvangst via Canal Digital met o.a. Nederlands zenderaanbod.), compleet ingerichte keuken, badkamer met douche en wastafel, toilet, gedeeltelijk overdekt terras met tuinmeubelen en vaste BBQ, zonneterras, zwembad.
Eerste etage: Een slaapkamer met drie éénpersoonsbedden (kunnen aaneen geschoven worden).
Een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een éénpersoonsbed.
Een slaapkamer met een 2-persoonsbed (eventueel los te koppelen) en vuurplaats.
Een slaapkamer met een 2-persoonsbed en houtkachel.
Tweede badkamer met douche, toilet en wastafel.
We zijn erg blij met alle reacties van onze gasten. Klik onderaan de pagina op ons gastenboek voor enkele ervaringen!

Boekingsinformatie

Ligging mas de bouriou

De ligging van "mas de bouriou" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.