'Le Manoir'

10
20
Gites.nl logo

'Le Manoir' is zeer groot en ruim, het is niet voor niets onze klanten noemen het "The Place met de Ruimte". Er zijn 8 grote, licht, luchtig en overzichtelijk slaapkamers, allen met hun eigen badkamer en suite en allemaal met veel interessante functies, eiken balken, prachtig uitzicht etc. 'Le Manoir' biedt grote gezinnen of groepen vrienden een heerlijke vakantie locatie. De woning bestaat uit een 18e eeuws 'Masters House', die volledig is gerestaureerd en uitgebreid. en staat in grote tuinen, gronden en bossen. Het huis is geschikt voor maximaal 20 personen in de acht grote slaapkamers. Het hele huis is volledig centraal verwarming (hopelijk niet nodig!) En heeft een zeer efficiƫnt warm water systeem, dus geen koude douches !.
Er zijn veel terrassen rond het pand met tafels en stoelen voor 'al fresco' te dineren etc. De keuken is goed uitgerust en er is een grote barbecue op een van de terrassen. Buiten zijn er diverse grote terrassen en een prive zwembad met zon terrassen. Het hele pand is gelegen op de top van een heuvel, met prachtig uitzicht over het platteland van Lot-et-Garonne.
Dit is een populaire huis voor grote groepen die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie met familie en vrienden in prive, rustige omgeving.

Boekingsinformatie

Ligging 'le manoir'

De ligging van "'le manoir'" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.