Pieces du Pigeonnier

8.3
3
Gites.nl logo

Dit is een klein stenen huisje met drie verdiepingen en drie kamers, op elke verdieping een. Er zijn twee terrassen waar je heerlijk buiten kunt zitten en naar de weelderige natuur en het prachtige landschap kunt kijken. Hier kun je rust en vrede verwachten, met de voorzieningen liggen op 10 minuten rijden.
Dit huisje is echt een heerlijk landelijk beschut plekje, waar je toch alle basisvoorzieningen aantreft waaronder Wifi.
De voordeur leidt naar de keuken waar je een eettafel vindt, een gasfornuis en een goedingerichte keuken met allerlei bestek, pannen enz. Beneden in de badkamer is een douche en een wasmachine. Boven is de slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed met een muskietennet. Er zijn prachtige oude zichtbare balken en een verbluffend uitzicht over het glooiende landschap, in drie richtingen.
Over het kleine weggetje rijdt maar ongeveer 1 auto per uur. Buiten is een groot grasveld waar je kunt parkeren en waar de kinderen kunnen spelen.
Ook is er een schommel en een trampoline. Op heldere nachten kun je eindeloos naar de sterren staren.
Op het houten terras kun je heerlijk in de zon zitten. Ook is er een getegeld terras op de begane grond met ligstoelen en een parasol, en stoelen en een grote houten tafel.
Het huis is een degelijk stenen gebouw met rustiek gestuukte wanden, tegels, balken en kastanjehouten vloeren. Het is heel authentiek en landelijk kwa stijl. Het benedenterras ligt volledig buiten alle inkijk. Het bovenste terras is zichtbaar vanaf het weggetje en vandaar kun je de boerderij aan de overkant zien.

Boekingsinformatie

Ligging pieces du pigeonnier

De ligging van "pieces du pigeonnier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.