Yquem

10
2
Gites.nl logo

Yquem is een van de twee appartementen in ons 'Maison de Maître' van ca. 65m2 elk, verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een woonkamer met een volledige uitgeruste open keuken. De prachtige stalen wenteltrap naar Parijs design geeft toegang tot een ruime sfeervolle slaapkamer met een garderobe kast en een badkamer en toilet. De keuken is uitgerust met een heteluchtoven, koelkast met vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, melkopschuimer, tosti-apparaat en natuurlijk pannen, serviesgoed en bestek. Verder is er Wi-Fi, televisie (met Nederlandse zenders), Bluetooth audio, een haardroger en een strijkplank met strijkijzer.
Het royale tweepersoonsbed is een hotelkwaliteit boxspring bed in de afmeting 180x220cm. Op verzoek kan het, indien gewenst, als 2 aparte bedden worden opgemaakt. Tevens is er een muggenhor gemonteerd in de slaapkamer. Buiten het hoogseizoen worden beide verdiepingen verwarmd door middel van centrale verwarming en kunt u de open haard gebruiken in de woonkamer. Hout wordt door ons geleverd. Bij het appartement heeft u de beschikking over een eigen terras met vuurkorf en parasol. Er zijn ligbedjes, stoelen en parasols bij het zwembad en er kan gebruik worden gemaakt van de jeu-de-boule baan die wij in een ruïne op ons domein hebben aangelegd. In de open oude schuur kunt u heerlijk in de schaduw zitten. Op het terrein van 4ha bevinden zich meerder zitjes waar u uit kunt kiezen. Er is een moestuin aanwezig waaruit wij bij een geslaagde oogst graag met u delen. De vijgenboom en andere fruitbomen bieden afhankelijk van de periode van verblijf voor elk wat wils.

Boekingsinformatie

Ligging yquem

De ligging van "yquem" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.