Pigeonnier / Peperbus

9.4
2
Gites.nl logo

Vakantiehuis "Pigeonnier / Peperbus"
Toen deze duiventoren gebouwd werd, was Napoleon Bonaparte aan de macht en werd het bezit van een duiventoren vrijgegeven voor de herenboeren. De rotsachtige bodem kon de mest goed gebruiken en ook voor een duifje zelf ging men niet aan de kant. Wij hebben dit gebouw met veel liefde en aandacht gerestaureerd zodat er nu nieuwe tortelduifjes in kunnen huizen.
In tegenstelling tot veel andere torens heeft deze twee verdiepingen, waarvan de tweede ingericht is als huiskamer met televisie en een relaxbank om op de zeldzame regendagen even naar het nieuws of een DVD te kunnen kijken. Indien nodig kan de bank uitgeklapt worden tot slaapbank. Of er kan een kinderbedje bijgeplaatst worden, zodat ook een koppel met een kindje hier makkelijk kan verblijven. Ook het uitzicht over de vallei verdient bewonderende blikken.
Op de eerste verdieping bevindt zich de slaapkamer met een heerlijk bed en een badkamer met regendouche. Romantiek staat centraal op deze verdieping.
De begane grond herbergt een knusse, volledig ingerichte keuken en een toilet. Direct voor de deur ligt een groot terras. Een ontbijt buiten is dus een kleine moeite. Door de ligging en beplanting is er voldoende privacy om je volledig op je gemak te voelen. Het gezamelijke zwembad ligt op 40 meter afstand, heerlijk om af te koelen op een warme dag.

Boekingsinformatie

Ligging pigeonnier / peperbus

De ligging van "pigeonnier / peperbus" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.