Villa Platane

9.5
6
Gites.nl logo

Dit vakantiehuis is gevestigd in een ruime boerderij van meer dan 300 jaar oud, die beschikt over alle moderne gemakken voor een sublieme vakantie. Het is omgeven door een parktuin en een klein stukje bos, zoals een gast die omschreef. Een prachtige plataan biedt welkome schaduw in de zomer en er is voldoende ruimte om zich te verspreiden en van het weer te genieten, ongeacht het seizoen.
De gite heeft een grote traditionele keuken en een uitzonderlijk ruime salon met aparte eet- en ontspanningsruimtes. Een slaapkamer met tweepersoonsbed is voorzien van een eigen badkamer met douche. De andere twee slaapkamers zijn groter en hebben twee eenpersoonsbedden, samen geplaatst als kingsize bedden. Ze delen een grote badkamer met douche. Een derde doucheruimte is beneden voor gebruik overdag en tijdens de spits.
Villa Platane heeft een groot zwembad en een aangrenzende zomerkeuken voor maaltijden en drankjes in de buitenlucht. Het is uitgerust met gaskookplaat, elektrische oven, barbecue en pizza-oven. Het huis is verbonden aan het huis van de eigenaar, dat zich in de aangrenzende omgebouwde schuur bevindt. De eigenaren staan klaar om hulp te bieden als en wanneer dat nodig is, maar blijven uit de buurt om gasten rustig van alle faciliteiten te kunnen laten genieten.
De accommodatie ligt op 3 km van het populaire en pittoreske bastidedorp Eymet, met zijn winkels, cafés, bars en essentiële voorzieningen. Er is genoeg te doen in de omgeving en uw gastheer kan suggesties geven als u wilt, maar in onze ervaring loungen gasten liever rond het zwembad. Al onze gasten hebben Villa Platane hun 5-sterren goedkeuring gegeven.
We streven ernaar om de gite in hygiënische staat aan de gasten te presenteren, maar vragen alle gasten om het schoon en netjes achter te laten in de staat waarin ze het hebben aangetroffen.

Boekingsinformatie

Ligging villa platane

De ligging van "villa platane" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.