Maison La Rose

4
Gites.nl logo

Lekker op jezelf zijn.
Grenzend aan de tuin van de Abdij van Pontlevoy vindt u ons vakantiehuis "Maison La Rose". Het is een charmant vrijstaand huis met bijgebouw, opgetrokken uit onregelmatige natuursteen uit de omgeving, wat het het huis een bijzondere uitstraling geeft. De ommuurde ruime boomgaard tuin met vijver geeft veel privacy. In een apart deel van de tuin ligt het verwarmd zoutwater zwembad. Het huis is geschikt voor 2 personen en eventueel een kind (max. 3 jaar) Het bijgebouw " La Petite Poire" is óók geschikt voor 2 personen en eventueel een kind (max. 3 jaar). Samen geschikt voor 4 personen. U kunt enkel het huis huren voor 2 personen, maar ook in combinatie met het bijgebouw. Als u het hoofdhuis reserveert, respecteren wij uw privacy en verhuren wij het bijgebouw niet los.
La Rose is compleet en comfortabel ingericht. Het huis heeft een moderne leefkeuken die voorzien is van een: vaatwasser, moderne koel-vriescombinatie, gas kookplaat, afzuigkap, cooker, magnetron en oven. Verder is er voldoende servies en glaswerk aanwezig.
De woonkamer grenst direct aan de keuken en is comfortabel ingericht. U beschikt over lekkere fauteuils. Er staat een houtkachel die naast sfeer en gezelligheid ook zorgt voor bijverwarming van het huis. Als hoofdverwarming is het gehele huis voorzien van centrale verwarming. Er zijn; kook-, leesboeken en informatie over de regio aanwezig. Verder is er een Stereoinstallatie met USB aansluiting en Bluetooth en DVD speler aanwezig en zijn er internet faciliteiten (ADSL) met WIFI. Satelliet HD tv (met alle Nederlandse zenders).
De slaapkamer is voorzien van een 2 persoonsbed, met 2 losse matrassen (1 persoons), nachtkastjes, leeslampjes en een grote kledingkast. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en extra kledingkast. Voor de kleinste is er een ledikantje, kinderzitje, serviesje en een wc-potje aanwezig. Op de eerste etage bevindt zich het toilet.
Het huis en de studio, staan in een ommuurde boomgaard tuin. Een rustgevende plek met veel privacy, luxe én heeft een prachtig uitzicht op de 1000 jaar oude abdij van het dorp. Rondom het huis en studio zijn er diverse terrassen. Om heerlijk te kunnen genieten van een hapje en een drankje in een puur Franse ambiance. En er ligt een grote verlichte natuurlijke vijver omringd door een ruim gazon, met fruitbomen, planten, (pluk)kruiden én u kunt gebruik maken van het verkoelend zoutwater zwembad. Ook daar een groot terras met ligbedden en diverse zitjes.

Boekingsinformatie

Ligging maison la rose

De ligging van "maison la rose" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.