Bellevue Apartment

7
5
Gites.nl logo

Dit appartement is uitgerust met een verhoogd houten balkon met uitzicht op de omliggende vallei en is ideaal voor een stel met 2-3 kinderen. Het heeft ook een keuken / eetkamer / zitkamer met uitzicht op het bos aan de achterkant van het huis en kijkt uit over de vallei vanaf de voorkant van het huis. Beddengoed, badhanddoeken, theedoeken, gratis thee, koffie en suiker zijn aanwezig.
Faciliteiten: balkon, uitzicht, tv, strijkijzer, bureau, strijkfaciliteiten, zithoek, wasmachine, verwarming, vloerbedekking, eigen ingang, bank, tapijt op de vloer, garderobe / kast, douche, haardroger, toilet, koelkast, magnetron, keuken, eetkamer ruimte, waterkoker, keukengerei, oven, kookplaat, broodrooster, vaatwerk en bestek voor 5 personen.
Gratis Wi-Fi is beschikbaar in alle kamers. Grootte van het appartement: 85 m²

Slaapkamer 1 in een slaapnis zonder een raam: 1 eenpersoonsbed 90 x 190
Slaapkamer 2 in een slaapnis zonder een raam: 1 eenpersoonsbed 90x190
Slaapkamer 3: Een grote slaapkamer met 2 ramen: 1 eenpersoonsbed, 1 tweepersoonsbed 160x200 tweepersoonsbed.
Het appartement beschikt over 1 badkamer met douche en toilet, en 1 badkamer en toilet.
Zwembad geopend van half mei tot half september, afhankelijk van het weer. Neem contact op met de eigenaar. Verwarmd in het hoogseizoen.

Boekingsinformatie

Ligging bellevue apartment

De ligging van "bellevue apartment" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.