"Les Rosiers"

8.5
4
Gites.nl logo

"Les Rosiers", een officieel beoordeelde 4-sterrenaccommodatie, is zeer licht, luchtig en ruim (72 vierkante meter). Het is een prima vakantiehuis voor een enkele persoon, een stel met of zonder kinderen. We hebben een kinderbedje en-stoel voor je te leen.
Het grootste deel van het huis ligt zich volledig op de begane grond en bestaat uit een prachtige lounge-eetkamer (twee banken, een flatscreen-tv, dvd-speler, Hifi) met een ingerichte keuken (grote koelkast met vriezer, vaatwasser, gaskookplaat, magnetron) oven, elektrische oven), een slaapkamer met tweepersoonsbed (opent naar het terras), kleedruimte en een grote badkamer (verzonken bad met douche), dubbele wastafel, toilet, wasmachine).
Via de wenteltrap is toegang tot de mezzanine met twee eenpersoonsbedden voor volwassenen of kinderen vanaf 7 jaar oud. Dit deel kan worden afgesloten als dat nodig is en jongere kinderen kunnen eventueel de slaapbank en / of een veldbed beneden gebruiken.

Boekingsinformatie

Ligging "les rosiers"

De ligging van ""les rosiers"" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.