Vakantiehuis met privé zwembad

5
Bungalow.Net logo

Welkom in dit charmante vakantiehuis op een schitterende locatie met wijds uitzicht op de bergen. Op het landgoed van 5000 m2 staan fruitbomen, een karakteristieke schuur, een authentieke waterput en een ruïne. Van de ruïne zijn twee muren gerestaureerd die het zicht afschermen van het weggetje. Er zijn drie terrassen, waarvan het grootste (40m²) deels is overdekt (10m²), met verlichting, tuinmeubilair, barbecue en een stookplaats. Ideaal voor heerlijke dagen en onvergetelijke avonden.
U beschikt over een eigen zwembad (8 x 4 m ovaal,1,10m. diep) met verrijdbare overkapping en 2 ligstoelen. U doet zelf het onderhoud van het zwembad waarvoor een heldere instructie aanwezig is. Het zwembad voldoet aan de Franse veiligheidswetgeving.

Er zijn op het hele perceel met alles wat er op staat - zwembad, schuur, waterput, drie terrassen, en de muren van de ruïne - geen andere gasten dan alleen u zelf. U huurt dus het geheel uitsluitend voor u en uw gezelschap.

Als u liever gezellige toeristische drukte zoekt, raad ik u aan om ons huis NIET te huren.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis met privé zwembad

De ligging van "vakantiehuis met privé zwembad" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.