Natuurhuisje in Clugnat

2
Natuurhuisje.nl logo

Op het erf van onze boerderij in de hameau Brosse ligt dit kleine natuurhuisje aan een doodlopend weggetje. Van oudsher werden er in deze schuur natuur-borstels gemaakt van de bremstruik, de zogenaamde brosse. In het voorjaar staat de brem nog steeds in de hele omgeving volop in bloei. De schuur werd door ons onder handen genomen en omgetoverd tot een klein natuurhuis met alle voorzieningen voor een onbezorgde vakantie; open ruimte met keuken, zithoek, 2-persoons bed en aparte badkamer. Voor de gîte ligt het overdekte privé-terrasje. De gîte is geschikt voor 2 personen. Zelf hebben wij 2 paarden waar kennis mee gemaakt kan worden. Wandelen en rijden (voor beginners) met de paarden behoort tot de mogelijkheden. Brosse ligt 325 km onder Parijs.

Bijzonderheden natuurhuisje in clugnat

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (privé), Barbecue, Koel-/vriescombinatie, Terras, Verwarming (CV), Tuin (omheind), Terras (overdekt), Internet, Tuin (privé, verlicht), Berwarming (elektrisch), Tv, Keuken, Drinkwater, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Gas (/fornuis), oven, Parking, Tweepersoonsbed, Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 2)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in clugnat

De ligging van "natuurhuisje in clugnat" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.