Natuurhuisje in Zuid-frankrijk

20
Natuurhuisje.nl logo

Geniet van een heerlijke vakantie in dit prachtige kasteel in La Bastide D'anjou. Het is voorzien van een zwembad, een sauna en parkeergelegenheid. Met 11 slaapkamers biedt het ruime voor 22 gasten, wat het ideaal maakt voor een familievakantie. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten door de prachtige natuur. In het nabijgelegen centrum van La Bastide D'anjou vind je een restaurantje waar je kunt genieten van een gezellig avondje uit eten. Het kasteel beschikt over een zwembad en een sauna waarin je volledig kunt ontspannen. Je kunt je auto kwijt op de parkeerplaats en de barbecue biedt je de kans om de ultieme zomeravond te creëren. De sportieve vakantieganger kan zich lekker uitleven op de fitnessapparatuur in de fitnessruimte.

Bijzonderheden natuurhuisje in zuid-frankrijk

keuken parterre: kookplaat,, waterkoker,, broodrooster,, afzuigkap,, koffiezetapparaat,, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in zuid-frankrijk

De ligging van "natuurhuisje in zuid-frankrijk" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.