Natuurhuisje in Vélieux

10
Natuurhuisje.nl logo

Deze prachtige villa in Vélieux heeft 5 slaapkamers. Het is ideaal voor rust- en natuurliefhebbers. Hier heb je een verwarmbaar privézwembad, jacuzzi en geweldig uitzicht richting de Pyreneeën. De ligging is bij het dorpje Vélieux in een bergachtig gebied met bossen en wijnvelden. In La Caunette of Aigues Vives kun je boodschappen doen. In de buurt zijn vele uitgezette wandelpaden, mountainbike-mogelijkheden, gezellige marktjes en muziekfestivals te vinden. Villa 'Le Rêve de Eefje' ligt op een omheind perceel aan de rand van het dorp met een weids en ongekend mooi uitzicht. Het zwembad is voorzien van een Romeinse trap waar kinderen op kunnen spelen. Er zijn 2 overdekte terrassen; een met een lounge bij de jacuzzi en een bij de openslaande deuren naar de keuken. De tuin biedt de mogelijkheid om een partijtje tafeltennis en jeu-de-boules te spelen.

Bijzonderheden natuurhuisje in vélieux

open keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis,, afzuigkap,, koffiezetapparaat,, oven,, combimagnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in vélieux

De ligging van "natuurhuisje in vélieux" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.