Natuurhuisje in Saint-andré-de-roquepertuis

6
Natuurhuisje.nl logo

Deze mooie villa in het Franse Saint-André-de-Roquepertuis beschikt over een verfrissend zwembad en een groene omgeving. Je kunt maximaal 1 huisdier meenemen en er zijn 3 slaapkamers waar 6 personen in kunnen verblijven. Deze accommodatie is geschikt voor gezinnen. Begin de ochtend met een gezonde wandeling door het centrum dat ongeveer 2 km van de accommodatie vandaan ligt. Je kunt een lekker ontbijtje halen bij de supermarkt 8,9 km verderop en er is een leuk restaurantje te vinden op 650 m van het verblijf. De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als je een avond niet uit eten wenst te gaan, kan je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. Je kunt de auto kwijt op de parkeerplaats en de tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair. Vanuit het centrum, 2 km van de accommodatie, vertrekken bussen naar verschillende leuke plaatsen in de omgeving.

Bijzonderheden natuurhuisje in saint-andré-de-roquepertuis

open keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(4 kookplaten),, afzuigkap,, koffiezetapparaat(pads),, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie,, wasmachine

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in saint-andré-de-roquepertuis

De ligging van "natuurhuisje in saint-andré-de-roquepertuis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.