Natuurhuisje in Lézignan-corbières

3
Natuurhuisje.nl logo

Deze sfeervolle villa ligt in Lézignan-Corbières, in Frankrijk. Er is 1 slaapkamer en in de woonkamer staat nog een slaapbank. In totaal kunnen er 3 personen overnachten, ideaal dus voor een gezinsvakantie. In de tuin ligt een heerlijk zwembad waar je op warme zomerdagen kunt afkoelen. De villa is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Je kunt een boot huren of een kano, maar je kunt ook golfen of zwemmen in het meer of in de Middellandse Zee. Er zijn veel uitgezette wandel- en fietsroutes die je vanaf het eigen terrein kunt starten. Op woensdag is er in het dorp een markt en hier vind je ook restaurants. Uitstapjes kun je maken naar Carcassonne en Narbonne. Bij de woning is een terras waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden. De tuin is groot met toegang tot het privézwembad waar de ligbedden voor je klaarstaan. Binnen is een open leefruimte met airconditioning en een goed uitgeruste keuken.

Bijzonderheden natuurhuisje in lézignan-corbières

open keuken parterre: kookplaat,, waterkoker,, broodrooster,, afzuigkap,, koffiezetapparaat,, oven(mini),, magnetron,, koel-/vriescombinatie,, wasmachine

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in lézignan-corbières

De ligging van "natuurhuisje in lézignan-corbières" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.