Natuurhuisje in Etretat

4
Natuurhuisje.nl logo

Dit zeer comfortabele vakantiehuis ligt net buiten de drukbezochte en gezellige badplaats Etretat. Het is een ruim en licht huis, met een moderne inrichting. De 2 slaapkamers en badkamers bieden plaats aan 4 personen. Dat maakt het huis ideaal voor 2 stellen of een gezin. Deze accommodatie is niet geschikt voor gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar. De verhuurder accepteert geen boekingen voor gezinnen met kleine kinderen. Je loopt vanuit het huis in 15 of 20 minuten naar het (kiezel)strand of het centrum. Je vindt hier leuke winkels, zoals in de overdekte markt 'Le Vieux Marché'. Wandelen kan je hier volop. Er zijn spectaculaire wandelroutes over de kliffen. Ook Claude Monet was onder de indruk van de kliffen en de kleuren van de zee van Etretat; hij schilderde hier tientallen schilderijen. Met de auto zijn er veel uitstapjes te maken. Bezoek bijvoorbeeld de steden Honfleur of Deauville. Je beschikt over een omheinde tuin met volop privacy (1000 m²), waar je in alle rust kunt genieten van een boek. Hier kan je ook de gezellige barbecue aansteken.

Bijzonderheden natuurhuisje in etretat

open keuken parterre: waterkoker,, broodrooster,, fornuis(inductie),, koffiezetapparaat(cups),, oven,, combimagnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in etretat

De ligging van "natuurhuisje in etretat" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.