Pinede Enchantee Cottage 2p4/5

4
Bungalow.Net logo

Aan de ene kant de Middellandse Zee voor zover het oog reikt en aan de andere kant biedt het Albères massief: Argeles sur Mer, een dynamisch Catalaans resort, een breed scala aan recreatieve mogelijkheden: boottochten om de rotsachtige kust tot aan Spanje te ontdekken, duiken, kajakken op zee, karten, tennis, paardrijden, bowlen.
Tussen land en zee, aan de voet van de bergen van Albères, waar de Pyreneeën in de zee duiken, ontmoeten de levensstijl, het groene toerisme en de strandplezier elkaar voor uw plezier.
Een prachtig resort op slechts 4 kilometer afstand van de lange zandstranden van zeven kilometer lang van de Middellandse Zee.
Gelegen op een paar kilometer van de kust (5km Mas Larieu), in weelderige vegetatie en met uitzicht op de Albères, omgeven door wijngaarden en door aanplantingen van kiwi, in een rustige omgeving, is Domaine La Pinède Enchantée een 3-sterrencamping verspreid over 2,5 hectare, met name geschikt voor ontspanning en revitalisatie .

Voordelen van het kiezen van deze camping:
- Er is een schoonmaakset aanwezig.
- Een fles wijn Blanquette de Limoux (voor een verblijf van minimaal 1 week).

Entertainment- en sportfaciliteiten:
- Zwembad verwarmd tot 26 ° het hele seizoen (open van 07.04 tot 31.10). Het dragen van shorts is verboden.
- Tafeltennis
- Sportveld
- Lichamelijke trainingen en sporttoernooien van 07/07 tot 01/09 (aquagym, joggen, jeu de boules, volleybal, enz.)
- avondentertainment in de Space Lounge van 07/07 tot 01/09: karaoke, dansevenementen, dj, nachtbokertoernooien, thema-avonden (Paella, Mosselen / Frites)
- Voor kinderen: speeltuin en kinderbad (30 tot 60 cm)

Nieuwigheid:
- poolbar en lobbybar met snacks, afhaalmaaltijden (07/07 - 01/09)
- Entertainment in de loungebar, het restaurant en afhaalmaaltijden in de avond van 07/07 tot 01/09
- Kinderclub voor 6-12 jaar (van 07/07 tot 01/09, van maandag tot vrijdag van 10 tot 12 en van 16 tot 18)
- Poolspellen (van 07/07 tot 01/09)
Het park is uitsluitend voor voetgangers, de voertuigen circuleren niet in de woonwijk en worden geparkeerd in een specifieke en beveiligde ruimte (toegang met digitale code). Er is geen openbaar vervoer in de directe omgeving. Voertuig onmisbaar. Huisdieren zijn toegestaan tegen een toeslag.

In het nabijgelegen stadje kunt u veel van de Catalaanse sfeer opsnuiven. De Spaanse grens ligt op ongeveer 30 kilometer afstand.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging pinede enchantee cottage 2p4/5

De ligging van "pinede enchantee cottage 2p4/5" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.