Gîte Océlandes

9
6
Gites.nl logo

Gite nr. 54 is vanaf februari 2008 te huur. Het huis ligt in het zgn. eerste gedeelte van het park, dus dicht bij de centrale voorzieningen zoals de receptie, het zwembad, de tennisbaan, het basketbal-veld, de tafeltennistafels etc. en is eveneens heel rustig gelegen met het terras op het zuiden aan de bosrand.
Vanuit dit terras komt u via de openslaande deuren in de fraai gemeubileerde woonkamer en de compleet ingerichte open keuken (vaatwasser, combi oven/magnetron etc., alle benodigdheden voor een fijn verblijf) met eethoek. Er is tv met nederlandse zenders en draadloos internet. Op de begane grond eveneens de ruime badkamer met douche, wastafels , wasmachine en droger.
Op de verdieping een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een ruimte met vier eenpersoonsbedden.
Tuinmeubelset en ligstoelen geven een uitstekende zit of relax-mogelijkheid op het terras aan de bosrand, desgewenst in de lommer van de bomen of onder het electrisch bedienbare zonnescherm.

Boekingsinformatie

Ligging gîte océlandes

De ligging van "gîte océlandes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.