Les Peupliers

8
Gites.nl logo

In het prachtige landschap van de Landes ligt deze charmante en elegante villa met privé tuin op 100m van het strand van Gastes en op 10km van de oceaan. Het huis is gelegen op het einde van een doodlopende straat, op 50m van het centrum van Gastes.
Je kan heerlijk buitenzitten in de grote tuin, languit in de lounge sets en de jacuzzi of genieten van een lekkere maaltijd. De villa is verdeeld over 2 niveaus: op de gelijkvloers is een gezellige woonkamer, een keuken, 3 tweepersoonsslaapkamers (één met stapelbed), een badkamer en een toilet. Op de eerste verdieping is een slaapgedeelte met 2 tweepersoonskamers, een badkamer en een toilet. Op de overloop bevindt zich nog een bed dat kan omgevormd worden voor 2 personen zodat u zelfs met 10 personen kan logeren. Kinderbedje & stoeltje, lakens, handdoeken en linnengoed zijn voorzien. De woning beschikt over een gratis WLAN verbinding en Apple TV streaming. Komt u met uw eigen motorboot, tot 6.5 m kan u onze ligplaats in de haven gebruiken op 200m van de woning. Zeilboten kunnen blijven liggen op het strand en voor surfplanken is er een trolley.

Boekingsinformatie

Ligging les peupliers

De ligging van "les peupliers" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.