Mobil home Fourchu

6
Rcn.nl logo

Deze nieuwe (2020) drie slaapkamers stacaravan is van alle luxe voorzien. Naast de vaatwasser en combimagnetron beschikt deze stacaravan over een ruim terras met overkapping, buitenmeubilair en twee ligbedden. Met de twee openslaande keukendeuren kunt u extra genieten van de heerlijke buiten ruimte die deze stacaravan biedt.


De stacaravan is ruim gelegen en de parkeerplaats voor uw auto in de buurt.


 


Keuken


De luxe keuken heeft een uitgebreide inventaris, grote koelkast met vriesvak, 4-pits kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, combi-magnetron en een vaatwasser.

Woonkamer


In het woongedeelte is het aangenaam vertoeven op de lekkere bank of aan de eettafel met bank en twee losse stoelen. De twee grote openslaande deuren geven toegang tot de houten veranda.

Slaapkamer


Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,60 bij 2,00 meter en twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden van 0,80 bij 1,90 meter.


Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed. Het bijzetten van een babybedje is alleen mogelijk door een ander bed weg te halen.

Badkamer
De mobil home heeft een badkamer met douche en wastafel en een gescheiden toiletruimte.

Buiten
De mobil home heeft een half overdekte veranda. Op het terras staat een tuintafel met 4 stoelen en 2 ligbedden. De auto kun je nabij de accommodatie parkeren.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. Er is een elektrische kachel in de mobil home. Huisdieren zijn toegestaan. Gratis WiFi.


 


Deze mobil homes zijn in het voorjaar van 2020 geplaatst.

Boekingsinformatie