Safaritent Verney

6
Rcn.nl logo

Deze vrijstaande, stoere Safaritent midden in de prachtige Franse Alpen is geschikt voor 6 personen en staat op vlonders. De tent is voorzien van een luxe inrichting en een aangename stahoogte van 2,20 meter.

Keuken


De Safaritent heeft een basic open keuken met daarin een waterkoker, een koelkast met vriesvak, een filter koffiezetapparaat, een 4-pist gaskookplaat en een magnetron. Ook staat er een tafel met 6 stoelen.

Slaapkamer


In deze Safaritent bevinden zich 2 slaapcabines. Een voorzien van twee eenpersoonsbedden en één met 2 stapelbedden.Elk bed heeft een eenpersoonsdekbed. Het bijplaatsen van een babybedje kan in de 'woonkamer'.

Badkamer
Je maakt gebruik van de faciliteiten op de camping.

Buiten
De Safaritent heeft een ruime overkapping en is voorzien van tuinmeubilair, een picknicktafel en een droogrek. Een parkeerplaats bevindt zich in de buurt van de accommodatie.

Internet
Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
De Safaritentbeschikt over een binnentent van 5 bij 5 meter en een buitentent van 7 bij 5 meter. De tent is afsluitbaar door middel van een rits en is geheel wind- en waterdicht. Er is een verwarming aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan.


 


Neem alvast een kijkje in deze accommodatie

Boekingsinformatie