Alpine Heros Chalet

21
Gites.nl logo

Dit chalet is echt uniek. Gelegen aan de kant van de berg is het prachtig uitzicht. Er zijn in totaal 8 gastenkamers en vier badkamers. Het chalet kan tot 19 personen slapen, er zijn ook een stapelbed in een van de kamers, waardoor het goed is voor groepen en gezinnen. Er is een groot open woon / eetkamer / kookhoek met een grote eettafel voor maximaal 22 gasten. Het chalet beschikt over ruime parkeergelegenheid, ski-en fietsenstalling en een garage en bootruimte. De dichtstbijzijnde skiliften zijn in Auris, dat is 10 minuten rijden van de weg, vanaf daar kunt u over 20 minuten naar Alp d'Huez skiën. Alp d'Huez is een geweldig skigebied voor alle vaardigheden met een overvloed aan beginner, intermediair en expert rijders. Les 2 Alpen ligt op slechts 30 minuten rijden over de vallei en opent nog twee bergen om te verkennen. Al met al biedt het chalet de gasten twee vakanties in één met een van de beste ski- en fiets ter wereld.
We hebben het chalet genoteerd per persoon per nacht met ontbijt. Als u de hele plaats wilt huren, mail alstublieft me om een tarief te bespreken.
Als de gasten het gehele Chalet boeken, hebben ze uitsluitend gebruik van de 1e, 2e en 3e verdieping. De begane grond garage en eigenaar appartement zal buiten de grenzen.
We zijn blij om zo veel of weinig interactie te hebben als u wilt. We zijn zowel ervaren ski- / snowboard- als mountainbike-liefhebbers en hebben een goede kennisbasis van het gebied. Wij verheugen ons graag op gasten om de berg te begeleiden, indien gewenst, en bieden ook een kinderopvang en bergafval / verzorgingsdienst.
Het Chalet is in een klein dorp genaamd La Balme. Het is een van de mooiste dorpjes in de Alpen, gelegen aan de kant van de berg. Er zijn adembenemende uitzichten in de vallei. Het dorp is vrij en veilig zo perfect voor gezinnen. Als u op zoek bent naar bars en clubs op loopafstand, is dit waarschijnlijk niet voor u aangezien het drukste resort ongeveer 30 minuten rijden is. Wij kunnen echter een drop-off / collection service aanbieden als vooraf geregeld met een tijd.
Er zijn bussen naar Auris, maar deze kunnen onregelmatig zijn. Het beste om te doen zou zijn om auto te huren / te huren om rond te komen. Alternatief kunnen we een ski / fietslift service aanbieden tegen een toeslag.
Als u op basis van een kamer reserveert, worden de gemeenschappelijke ruimtes - lounge / eetkamer en keuken gedeeld met andere gasten. Houd rekening met de anderen in het huis en laat de gedeelde ruimtes spic en span.
Geweldig 8 slaapkamer Chalet in het hart van de Oisans regio. Gemakkelijke toegang tot Alp d'Huez & Les 2 Alpes. Gespecialiseerde weken vormen £ 320pp, Exclusive Hire and Self Catering ook beschikbaar!

Boekingsinformatie

Ligging alpine heros chalet

De ligging van "alpine heros chalet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.