The Barn at Vijon

10
4
Gites.nl logo

The Barn at Vijon is volledig gerenoveerd en biedt ruime accommodatie met een panoramisch uitzicht op het prachtige platteland. Binnen, het pand heeft zijn zichtbare balken en karakter stenen muren terwijl buiten, de afgelegen privétuin presenteert een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de rust en stilte van deze landelijke idylle. De accommodatie is geschikt voor een persoon, stelletjes of gezinnen (maximaal 5 personen) met 2 slaapkamers (1 tweepersoonsbed en 1 twin) met een full-size extra bed beschikbaar op de galerij. Faciliteiten omvatten een douche met toilet, apart toilet, grote open lounge / eetkamer en een volledig uitgeruste keuken. Gasten houden van het balkon op het zuiden met een adembenemend uitzicht, terwijl ze ontbijten of een aperitief gebruiken en ze kunnen ook profiteren van de geweldige vogelspotten en sterrenkijken (geweldige nachtelijke vergezichten zonder lichtvervuiling) verrekijker en telescoop voorzien!
Bij aankomst zullen gasten essentiële voorzieningen vinden om hun self-catering vakantie te beginnen - vers brood, eieren, melk, boter, marmelade, jam, thee, koffie en suiker. Een fles wijn en een paar biertjes worden gekoeld in de koelkast om de aankomst te vieren. Verse producten uit de tuin zijn beschikbaar in het seizoen. Alle handdoeken en beddengoed worden verstrekt, evenals toiletpapier, zeep, zeeppoeder, enz. The Barn at Vijon biedt gratis eigen parkeergelegenheid, een beveiligde berging voor fietsen, een barbecue en comfortabel tuinmeubilair. Gratis wifi, free-to-air Britse en Franse tv, een uitgebreide dvd-bibliotheek, boeken, games en puzzels - alles wat nodig is om de vakantie te beginnen.

Boekingsinformatie

Ligging the barn at vijon

De ligging van "the barn at vijon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.