Tranzault

8.9
2
Gites.nl logo

Vakantiehuis Tranzault is heel sfeervol. Het huis ligt in hartje Frankrijk van Le Berry in het departement Indre (vernoemd naar de rivier die er doorheen stroomt) in de driehoek van de steden Châteauroux, La Châtre en Argenton. In dit comfortabele vakantiehuis bevindt zich beneden een huiskamer/eetkamer met haard en een bedbank, televisie en radio/c.d./MP3 speler.
In de ruime open keuken is een keramische kookplaat, koelkast met vriesvak, oven en magnetron.
Boven is een w.c., en aan elkaar grenzend een lichte slaapkamer met twee één-persoons bedden met een badkamer met douche en wastafel en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een ingebouwde ruime hang/legkast.
Achter het huis grenzend aan de keuken is een overdekt terras met een zitje waar de ochtendzon komt en waar u ook met regenachtig weer heerlijk kunt zitten. De tuin heeft een groot grasveld met een ruïne waar ook een groentetuin is en daarachter grazen mooie witte Franse koeien.
Voor het huis is een stenen ronde tafel onder een boom, waar 's-avonds gezellig gegeten kan worden en een parkachtige tuin.
In deze tuin is een ZOUT WATER zwembad. We hebben gekozen voor zout water i.p.v. chloor omdat dit beter is voor huid en milieu.
Voor 's-avonds is er verlichting in het zwembad.
Het huis ligt in een vriendelijke streek met glooiende landschappen, weilanden, bossen met meren en pittoreske dorpjes waar u nog onontdekt door het grote toerisme kunt genieten van kleinschalige antiek- en rommelmarktjes.
Ideaal voor rustzoekers, wandelaars, fietsers, maar ook inspirerend voor tekenaars, schilders en cultuurliefhebbers.

Boekingsinformatie

Ligging tranzault

De ligging van "tranzault" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.