La Rue

9.7
4
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Rue is een nieuw, luxe en zeer comfortabel vakantiehuis in stijl van de streek gebouwd. Er is een groot terras met tuinmeubilair.
Het vakantiehuis is als volgt ingedeeld: hall/entree, volledig ingerichte woonkeuken, toilet, rwee tweepersoons slaapkamers, luxueus uitgevoerde badkamer met 2e toilet, grote woon/eetkamer met tv/video (satelliet), gezellige houtkachel. Er zijn openslaande deuren naar terras. In alle kamers verwarming.
Toegang tot Internet gratis. Oplaadpunt voor electrische auto beschikbaar.
Graag ontvangen wij - Chris en Marianne de Vries - u in deze aangename gîte in het hart van Frankrijk, de Berry of zoals de Fransen het zelf noemen: la France profonde, het 'echte, diepe Frankrijk'.
Wij wonen zelf al 20 jaar in deze mooie heuvelachtige streek met hagen, bosschages, bossen en afwisselend weilanden waar de koeien met hun kalfjes dit oude extensief bewerkte cultuurlandschap 'stofferen'. Een prachtig coulissen-landschap en een stille streek van Frankrijk die relatief onaangetast is door toerisme en de moderne haastige tijd en waardoor in het niet verkavelde landschap nog heel veel natuur is. Denk daarbij aan wild (herten, dassen, vossen, marters) en vele soorten (roof)vogels. Een paradijs kortom voor wandelaars, fietsers en natuur-liefhebbers, niet in het minst door de stille weggetjes die door deze 'paysage' kronkelen en de rustige gemarkeerde wandelpaden. Slechts een enkele Santiago-de-Compostela pelgrim komt u daar tegen.

Boekingsinformatie

Ligging la rue

De ligging van "la rue" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.