Gite De La Foret

6
Gites.nl logo

Gite de la Foret ligt op het terrein van ons huis in het prachtige glooiende landschap van de zuidelijke Loire-vallei en we staan indien nodig voor u klaar. Het is volledig omheind en is omgeven door gazons en ononderbroken lichtinval.
Wij zijn Pete en Jo en we werden verliefd op de rustige omgeving van ons gehucht La Foret in de gemeente St Plantaire, dus in 2018 hebben we de sprong gewaagd en besloten om te verhuizen, sindsdien hebben we de tijd genomen om onze typische Berrichonne schuur te renoveren in een vakantiehuis met 3 slaapkamers. Gite de la Foret opende haar deuren in 2020 voor gasten.
De gite is zeer goed uitgerust, gemeubileerd en gedecoreerd.
Kinderen en uw trouwe viervoeters zullen genieten van de ruimte in de grote omheinde tuin.
De gite is geschikt voor stellen die er een weekendje tussen uit willen of op vakantie weg van de snelheid van werk en alledaags leven.
Het is ideale vakantieplek voor gezinnen die een rustige locatie zoeken maar er is voor kinderen genoeg te doen.
Helaas is de gite niet geschikt voor rolstoelgebruikers.
De gite heeft een open uitstraling met een volledig uitgeruste keuken en een gecombineerd zit- / eetgedeelte. Er is elektrische verwarming voor de wat frissere avonden.
Er zijn 3 slaapkamers waarvan twee met een 2-persoonsbed en de derde slaapkamer heeft 2 éénpersoonsbedden. En is er een opvouwbaar ledikantje beschikbaar voor baby's en peuters.
We hebben een uitstekende wifi-verbinding en Franse tv.
Buiten is er een prachtig terras wat uitkijkt over de grasvelden, perfect om buiten te dineren en om te barbecueën.
En er is een bovengronds kinderzwembad om af te koelen na een dag hard ontspannen!

Boekingsinformatie

Ligging gite de la foret

De ligging van "gite de la foret" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.