Le Chêne (Le Petit Varrat)

9
Gites.nl logo

Deze gezellige boerderijwoning is fraai en vrijstaand, heeft een oppervlakte van ca. 200m² en is voorzien van (centrale) verwarming. De ruime, smaakvol ingerichte, woon/eetkamer is ca. 36m² en heeft authentieke elementen, zoals de oude rode vloertegels en een haard. De keuken is volledig en comfortabel (vaatwasser, magnetron, grote koelkast met aparte vriezer).
Onze woning heeft twee badkamers: op de verdieping: bad, douche, meubel met 2 wastafels, aparte wc; op de begane grond: douche, wastafel, wc.
Op de begane grond bevinden zich twee ruime slaapkamers: 1 met twee 1-persoonsbedden (90*210), 1 met drie 1-persoonsbedden (90*210). Op de verdieping 2 ruime slaapkamers (waarvan één van 36m²) met elk twee 1-persoonsbedden (90*210).
Voor kleine kinderen zijn op verzoek ledikant(en), -bad, -box, -stoel(en) beschikbaar.
Er is internet.
De fraaie tuin is gelegen op het zuiden en voorzien van terras met twee tafels, acht stoelen, twee parasols, een schommelbank en een barbecue. In de tuin ligt het privé-zwembad (8*4m) voorzien van een (geheel verwijderbaar) beveiligingshek en terras met zit- en ligstoelen. Op het privéterrein rondom de woning en tuin (ca. 1 ha) bevindt zich een ruime parkeerplaats en speeltoestellen (trampoline, zandbak, schommels). Tevens is speelgoed aanwezig (fietsjes, tractor, skelter, keukentje en overig speelgoed).

Boekingsinformatie

Ligging le chêne (le petit varrat)

De ligging van "le chêne (le petit varrat)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.