Les Deux Sapins

5
Gites.nl logo

Gites Les Deux Sapins is een gezellig en zeer comfortabel huisje dat volledig en smaakvol is gerenoveerd. Het is ideaal gelegen op 10 minuten van de afslag 21 van de A20. Het kan geboekt worden voor slechts één nacht (perfect voor tussenstops om een reis te onderbreken) of zo lang als je wilt. Er zijn twee slaapkamers en een extra slaapbank. De hoekkeuken heeft alle apparatuur die je nodig hebt, inclusief een vaatwasser. Er is een gaskookplaat en een magnetron (of een kleine oven kan op verzoek worden verstrekt). De badkamers zijn ruim en hebben twee toiletten en een moderne douchecabine. Een verwarmd handdoekenrek is ook geïnstalleerd voor de koudere maanden. Er is een bijkeuken met een wasmachine.
De woonkamer is voorzien van een tv en dvd- speler (veel dvd's), gratis wifi, een muziekcentrum en veel boeken en spelletjes
Handdoeken, lakens, toiletartikelen enz. Zijn inbegrepen, evenals schoonmaakmiddelen en zelfs een stofzuiger.
Een houtkachel zorgt voor gezellige avonden in de winter en verder zijn er elektrische radiatoren mocht verwarming nodig zijn.

Boekingsinformatie

Ligging les deux sapins

De ligging van "les deux sapins" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.