La Prairie Étoilée

10
2
Gites.nl logo

La Prairie Étoilée is een ontkomen aan alle luxe glamping-ervaring, diep in het hart van het landelijke Frankrijk, waar paden minder worden bewandeld. Hier hebben we drie tenten gelegen in een grote met bomen omzoomde weide. De accommodatie bestaat uit een prachtige Lotus Belle Tent - verbazingwekkend licht en luchtig op een houten platform. Het prachtige interieur is natuurlijk met bamboe- en rietmeubilair, natuurlijke kokosvloeren, een weelderig kingzize-bed (met 400 tel Egyptische katoenen lakens en kussenslopen, microvezel quilt, gelkussens en kwaliteitsbedlinnen), een kledingrail, bank, salontafel, nachtkastjes en consoletafel, verlichting op zonne-energie en ventilatoren.
Buiten elke tent is een bamboe tuinhuisje keuken / alfresco eethoek met regenbestendig dak uitgerust met gaskookplaat, koelbox (met verwisselbare ijspakken), tafel, stoelen, zonneverlichting en alles wat je nodig hebt om zelf te koken. Er is ook een vuurkorf / barbecue voor elke tent voor traditionele kampvuur koken en om rond te zitten en sterrenkijken 's nachts. Elke tent heeft een eigen douche, toilet en afwasfaciliteiten in de buurt in ons nieuw gebouwde badhuis. Elke tent heeft veel buitenruimte in de wei. Gedeelde ruimtes zijn onder andere een eetschuur waar we de meeste avonden avondmaaltijden organiseren (reserveren essentieel), een klein bovengronds dompelbad met ligstoelen en parasols. Gratis parkeren op het terrein.

Boekingsinformatie

Ligging la prairie étoilée

De ligging van "la prairie étoilée" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.