La Buse

9.5
3
Gites.nl logo

Gîte La Buse ging 2019 officieel van start in een verbouwde schuur . De gîte ligt midden in Frankrijk 300 km onder Parijs in Le Berry in het departement Indre (vernoemd naar de rivier die er doorheen stroomt) vlakbij La Châtre het hart van La Vallée Noire, een toeristisch stadje met een uitzonderlijk architectonisch erfgoed.
In deze comfortabele gîte bevindt zich bij binnenkomst de keuken voorzien van een 4 pits-gasfornuis met elektrische oven, koelkast met vriezer, vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat(bonen) en een gezellige ruime eettafel. De keuken heeft alle benodigdheden zoals mixer, broodrooster, compleet servies en pannen. Op de 1e verdieping is de woon- annex slaapkamer met een 2 persoons-hemelbed en een 2 persoons-bedbank (2 kinderen of 1 volwassene), voor als het erg warm is heeft deze ruimte een royale plafondventilator. Er is een gezellige zithoek met televisie voorzien van alle Nederlandse zenders en Fox sport. De aangrenzende badkamer heeft een wastafel /ruime douche/ toilet en elektrische wandradiator.
Naast de gîte gelegen is een prachtige lounge ruimte waar u heerlijk kunt relaxen, deze ruimte is geheel tot uw beschikking waar u een houtkachel kunt aansteken, eventueel uw oefeningen kunt doen, naar muziek kunt luisteren,uw muziekinstrument bespelen of gewoon de de deuren openzetten en in het zonnetje zitten. Er is eventueel volop mogelijkheid om een tent op het terrein neer te zetten, als u met meerdere personen bent.
En voor de gîte heeft een ruim terras waar u alle mogelijkheden heeft om te zonnen en te barbecueën of s'avonds een kampvuur te maken.

Boekingsinformatie

Ligging la buse

De ligging van "la buse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.