La Bachasse

9
4
Gites.nl logo

La Bachasse is een verbouwde boerderij, gelegen in het zuiden van “Le Berry” op ongeveer 3 uur van Parijs. De gite maakt onderdeel uit van de boerderij, maar is volledig zelfstandig. Eigen ingang, eigen tuin met twee terrassen (oost voor het ontbijt, west voor de borrel, met fraai uitzicht op het dal). Oppervlakte ca. 100m2. Indeling begane grond: hal, zit-/eetkamer, volledig uitgeruste keuken, badkamer (douche en wastafel), afzonderlijke wc, ruimte met wasmachine. Verdieping: grote slaapkamer met aangrenzende ruimte met wc/wastafel, een mezzanine met twee enkele bedden en een mezzanine met tv-/game-/luierhoek.
Geschikt voor maximaal vier personen.
Het huis ligt op een vrij groot terrein, ca. 6.000m2. Tuinmeubilair, BBQ, schommel, badminton etc. aanwezig. Ook kersen, noten en vijgen (in het seizoen, natuurlijk). Vanaf ca. juni tot ca. half september kan gebruik gemaakt worden van het zonverwarmde (bovengrondse) zwembad.
De omgeving is erg landelijk en nog niet door toeristen overlopen. Veel mogelijkheden tot wandelen en fietsen (met goede conditie of hulpmotor, want het is vrij heuvelachtig). Bezienswaardigheden in de omgeving. Folders beschikbaar in de gite - en bij de office du tourisme in Aigurande.
Op ongeveer 10 auto-minuten rijden ligt Aigurande, met grote supermarkt, bakkers, slagers, restaurants, markt op vrijdag. Met 20 minuten ben je in La Chatre, met vijf supermarkten, een breder winkelaanbod, en markt op zaterdag.
Inclusief bedden- en linnengoed, handdoeken, energie, eindschoonmaak, internet en tv, op verzoek kinderstoel en -bedje. Verwarming met olie-cv.

Boekingsinformatie

Ligging la bachasse

De ligging van "la bachasse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.