L'Aile de l'Ouest

9.3
2
Gites.nl logo

Vakantiehuis L'Aile de l'Ouest in de Indre is een heerlijke gite, niet ver van Nederland. Het geheel zelfsandige vakantiehuis is gevestigd in het zijgedeelte van de boerderij, met een eigen prive-ingang. U hebt een woonkamer, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, kledingkast en ladenkast, badkamer met toilet, wastafel en douche en een kleine keuken met vierpits gastoestel, koelkast, combi-oven, magnetron, grill en toaster. Er is ook een wasmachine voor u beschikbaar. Het vakantiehuis heeft een eigen ingang en een eigen gedeelte van de zeer grote tuin met parkeerplaats. Het huis is helemaal gerenoveerd, maar met behoud van de originele stenen en balken. Er is een CD- DVD-, hifi-speler en Ipod-aansluiting.
In een gedeelte van het gebouw is een ruimte met gym-apparaten voor energieke personen. In het aanliggende huis woont de eigenaar, die voor vragen natuurlijk graag beschikbaar is.

Boekingsinformatie

Ligging l'aile de l'ouest

De ligging van "l'aile de l'ouest" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.