Gite Marsolie

7
Gites.nl logo

Welkom in vakantiehuis Gîte Marsolie, een onlangs gerenoveerde, door een architect ontworpen, goed ingerichte gîte voor 6 volwassenen en 2 kinderen in 3 slaapkamers met eigen badkamer in de buurt van het levendige, landelijke dorp Ecueille in de Loire-vallei.
Het vakantiehuis bevindt zich in een rustig gehucht van vijf huizen en geniet van zijn eigen buitenruimtes met tafels en stoelen, heerlijk voor je eerste koffie van de dag uit de Nespresso-machine van de gite of om lekker buiten te eten wat je klaargemaakt hebt in de keuken met volledig uitgerust met Bosch-ventilatoroven , Bosch inductiekookplaat, grote Bosch-afwasmachine en Samsung-magnetron. Een grote koelkast / vriezer biedt ruimte voor alles, van eten, wijn en bier tot ijsjes voor lange warme zonnige middagen.
Alledrie de grote ensuite slaapkamers (twee op de begane grond) zijn ingericht met kingsize hypnos matrassen en dekmatrassen. Een extra eenpersoonsbed kan worden bijgezet in twee van de slaapkamers, en een kinderbedje voor een baby. De slaapkamer op de eerste verdieping is vrij laag en heeft een lage balk aan het plafond in de doorgang naar de ensuite badkamer met douche, met twee treden. Deze kamer is niet geschikt voor ouderen of gasten met mobiliteitsbeperking of kinderen. Een traphekje kan worden voorzien om ervoor te zorgen dat kinderen niet de trap opgaan.
De open keuken en de eet- en woonkamer zijn zeer gezinsvriendelijk. De vloerverwarming op de begane grond en de houtkachel zorgen ervoor dat de gite altijd aangenaam is.

Boekingsinformatie

Ligging gite marsolie

De ligging van "gite marsolie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.