La Bausse at La Barauderie

8
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Bausse in de Loire is een luxe vakantie-accommodatie op een eigen authentiek terrein op het domein La Barauderie. Het biedt een mooie accommodatie, ruimte en een relaxte omgeving en nog veel meer.
Je vindt hier in La Bausse ruimte, stijl en comfort in ons liefdevol gerestaureerde oude boerderijgebouw.
De grote woon- en keukenruimte heeft een dubbel hoog kathedraal-plafond met ruimte en licht in een ruimte waar het hele gezin de hele dag van kan genieten.
Buiten is er een terras en een privétuin aan de achterzijde.
De keukens zijn uitgerust om je te helpen het beste te halen uit alles wat je hier aan verse producten kunt krijgen. Een volledig assortiment potten, pannen en gebruiksvoorwerpen om te voldoen aan de ontluikende MasterChefs en moderne gemakken zoals vaatwassers, magnetrons en broodroosters. Er zijn barbecuefaciliteiten beschikbaar om optimaal van de zon en de buitenruimtes te genieten.
De grote eettafel biedt plaats aan 14 personen, maar je kunt ook buiten dineren in de privétuin en op een klein zonneterras aan de voorzijde van het pand. Alle gasten kunnen ook gebruik maken van het grote terras met plaats voor 18 personen met uitzicht over de vallei.
Woonkamer
De enorme woonruimte met het kathedraalplafond herbergt de keuken, eet- en woonruimtes met voldoende ruimte zonder over elkaar te struikelen.
De woonruimte is voorzien van grote banken, fauteuils en een antieke schommelstoel, allemaal rondom een grote houtkachel.
Zowel Britse als Franse satellietkanalen kunnen worden bekeken op een grote lcd-televisie samen met een BlueRay-diskspeler.
De grote slaapkamer op de eerste verdieping heeft een kingsize bed en een complete badkamer met douche, en dubbele wastafels.
Ook op de eerste verdieping is een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden en een complete badkamer ook compleet met dubbele wastafels. De kamer kan worden ingericht als een tweepersoonsbed en een kingsize bed of tweepersoonsbed met een eenpersoonsbed, waardoor het ideaal is voor zowel kinderen als volwassenen.
Op de begane grond is er een toegankelijke slaapkamer met een kingsize bed en een grote badkamer met douche.
Er is ook een extra eenpersoonsbed in de hal tussen de slaapkamers op de bovenverdieping en een slaapbank op de tussenverdieping.
Luxe beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen, evenals badlakens.
Er is een toilet naast de woonruimte en elke kamer heeft een eigen badkamer.
Er is centrale verwarming, vloerverwarming in de leefruimte en een grote houtkachel ook in de leefruimte.
Er is een aparte grote elektrische warmwatertank die voor alle gasten voldoende warm water garandeert.

Boekingsinformatie

Ligging la bausse at la barauderie

De ligging van "la bausse at la barauderie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.