Le Martinet

10
4
Gites.nl logo

Vakantiehuis Le Martinet is volledig en smaakvol ingericht. De woonkamer, die bereikbaar is via openslaande deuren die uitkijken over de tuin, is comfortabel gemeubileerd en heeft een tv met Engelse zenders en een dvd-cd-speler. De keuken met eethoek is bereikbaar vanaf de lounge en biedt plaats aan 6 personen. In de keuken vind je een gaskooktoestel, een koelkast, vaatwasser en magnetron.
Op de begane grond is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden met een aangrenzende badkamer. Deze kamer is bereikbaar vanaf de zitkamer.
De houten trap in de woonkamer leidt rechtstreeks naar de tweede slaapkamer met een comfortabel kingsize bed. Er is een aangrenzende eigen badkamer en uitzicht over de tuin. Buiten, aan de achterkant is een patio met een houtskool bbq, en een tafel en zes stoelen. Wasmachine en drooglijnen zijn op het terrein voor je beschikbaar.

Boekingsinformatie

Ligging le martinet

De ligging van "le martinet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.