Gîte bij Château Le Grand Biard, la Ronde

9
6
Gites.nl logo

In april 2015 zijn we gestart met het verbouwen van de langgevelboerderij, behorende bij Château le Grand Biard waarbij wij de prachtige gîte 'La Ronde' hebben gerealiseerd. Het domein van le Grand Biard is 16 hectare groot en vrij toegankelijk voor alle gasten. Ook de ontspanningsruimten met tafeltennis, tafelvoetbal en sjoelbak, de trampoline, de jeux de boules baan en het zwembad zijn door gasten vrij te gebruiken.
In de gîte zijn veel oude details bewaard gebleven, oorspronkelijk materiaal is zoveel mogelijk hergebruikt, wat zorgt voor een authentieke sfeer.
De gÎte beschikt over een royale leefruimte met eettafel, zitje en een moderne keuken voorzien van oven, magnetron, inductie kookplaat (3 pitten) en vaatwasser. Tevens is er op de ruime vide een zithoek met televisie. Er is voldoende glas, servies en bestek aanwezig. De gehele gîte is voorzien van vloerverwarming. In de gîte zijn 2 badkamers met toilet en douche en 1 separate toilet aanwezig. Babybedjes/kinderstoelen kunnen op aanvraag worden geplaatst. Beddengoed, handdoeken en keukendoeken zijn in de totaalprijs inbegrepen, evenals de eindschoonmaak.
De mogelijkheid bestaat de gîte 'La Ronde' te koppelen met naastgelegen gîte 'La Remise', wanneer u met een groter gezelschap ( totaal max 12 personen) wenst te komen.

Boekingsinformatie

Ligging gîte bij château le grand biard, la ronde

De ligging van "gîte bij château le grand biard, la ronde" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.