Les Ecuries at Le Bouchet

9.5
7
Gites.nl logo

Les Ecuries is geschikt voor gehandicapten en is gevestigd in een van de voormalige stallen van Le Bouchet, een oude boerderij. Het is genesteld in een prachtige bosrijke omgeving, in de buurt van het kleine stadje Descartes met winkels, bars en restaurants.
Het vakantiehuis is gerenoveerd naar hoge maatstaven. Les Ecuries biedt de perfecte accommodatie om het beste uit je vakantie te halen.
Onze gîtes worden schoongemaakt en ontsmet volgens de huidige aanbevolen richtlijnen voor Covid 19.
Op de begane grond is een grote open woonkamer met een volledig uitgeruste boerenkeuken, een eethoek en een comfortabele lounge met Wifi en satelliet-tv. Openslaande deuren leiden naar uw eigen privé-terras. Ook op de begane grond is een grote slaapkamer met tweepersoonsbed, gunstig gelegen naast de gehandicapten-vriendelijke badkamer met een inloopdouche, wastafel en toilet.
Boven zijn er twee grote slaapkamers, een met tweepersoonsbed met een eigen zithoek en een slaapkamer met drie eenpersoonsbedden - beide met airconditioning, ventilatoren en haardrogers. Er is ook een badkamer met douche, wastafel en toilet. Kinderbedjes en kinderstoelen zijn beschikbaar in combinatie met een traphekje indien nodig. Buiten zijn er drie terrassen; ideaal voor mensen met een handicap met oplopende toegang tot het zwembad. De terrassen zijn uitgerust met ligstoelen, pergola, tafel, stoelen en BBQ waardoor ze de perfecte plek zijn om te profiteren van het weer en genieten van het buitenleven.
Vanaf het terras heeft u toegang tot de rest van de tuinen van Le Bouchet waar u het grote gedeelde verwarmd zwembad en terras vindt, picknickbanken en speeltuin met schommel, glijbaan, klimrek en doelen voor een potje voetbal zult vinden.
Voor uw veiligheid en gemoedsrust is het zwembad omheind met zwembad hekjes en veiligheidssloten ter bescherming van dwalende kleine kinderen, om ongevallen te voorkomen.

Boekingsinformatie

Ligging les ecuries at le bouchet

De ligging van "les ecuries at le bouchet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.