La Laiterie at Le Bouchet

9
10
Gites.nl logo

La Laiterie is een prachtig verbouwde vormalige melkstal in Le Bouchet, een oude boerderij genesteld in de prachtige bosrijke omgeving, in de buurt van het kleine stadje Descartes met zijn winkels, bars en restaurants.
Het is gerenoveerd tot een zeer hoge standaard en biedt plaats aan 10 personen. La Laiterie biedt de perfecte accommodatie om ervoor te zorgen dat u het beste uit uw vakantie haalt.
Onze gîtes worden schoongemaakt en ontsmet volgens de huidige aanbevolen richtlijnen voor Covid 19.
Op de begane grond is een grote open woonkamer met een volledig uitgeruste boerenkeuken, eetkamer met grote tafel voor 10 en een comfortabele lounge met Wifi, satelliet-tv en openslaande deuren naar uw eigen privé-omheinde tuin. Ook op de begane grond is een grote slaapkamer met tweepersoonsbed, gunstig gelegen naast de familiebadkamer met douche, apart bad, wastafel en toilet. Er is ook een bijkeuken met een toilet en een wasmachine.
Boven zijn er drie ruime slaapkamers, een met tweepersoonsbed, twee met enkele bedden en een zeer grote slaapkamer met vier eenpersoonsbedden - allemaal met airconditioning, ventilatoren en haardrogers. Er is ook een badkamer met douche, wastafel en toilet. Kinderbedjes en kinderstoelen zijn beschikbaar in combinatie met een traphekje indien nodig.
Buiten is de grote zonnige tuin met uitzicht op een klein omheind meer, dat de perfecte omgeving voor de wilde dieren en vogels hier bij Le Bouchet biedt. De tuin is uitgerust met ligstoelen, pergola, tafel, stoelen en BBQ en is de perfecte plek om te profiteren van het weer en genieten van het buitenleven.
Vanuit uw tuin heeft u toegang tot de rest van de tuinen van Le Bouchet, waar u het grote gedeelde verwarmd zwembad en terras vindt, picknickbanken en speeltuin met schommel, glijbaan, klimrek en doelen voor een potje voetbal vindt.
Voor uw veiligheid en gemoedsrust, het zwembad is omheind met zwembad entry points bij het zwembad veiligheidssloten beschermd elke peuter dwalen door ongeval te voorkomen.

Boekingsinformatie

Ligging la laiterie at le bouchet

De ligging van "la laiterie at le bouchet" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.