Le Soleil

6
Gites.nl logo

Le Soleil is ingericht in traditionele Franse stijl met Bretonse meubels en originele balken en je vindt er alle gemakken van thuis, inclusief gratis WiFi.
Een comfortabele lederen 3-zitsbank, een 2-zits slaapbank en 2 fauteuils omringen de houtkachel, die in de wat koudere maanden voor uw aankomst wordt aangestoken.
Een mooie eiken eettafel kan worden uitgebreid tot 8/10 personen.
De aparte keuken is volledig uitgerust met een halogeen kookplaat, elektrische dubbele oven, koelkast, wasmachine, droger, vaatwasser, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en alles wat nodig is voor uw kookbehoeften.
Er is een strakke, moderne doucheruimte op de benedenverdieping met een elektrische kachel. De slaapkamer op de bovenverdieping is voorzien van 2 eenpersoonsbedden en is geschikt om er een 3e bij te plaatsen. Slaapkamer 2 heeft een kingsize bed met een ladekast, een hangrail en nachtkastjes. Slaapkamer 3 heeft een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed, nachtkastjes, een ladekast en een hangrail. Er is een eigen douche. Er is een toilet met wastafel op deze verdieping, toegankelijk voor alle slaapkamers. Er zijn 2 haardrogers aanwezig en er zijn radiatoren in 2 slaapkamers. Ventilatoren zijn voorzien voor warme periodes.

Boekingsinformatie

Ligging le soleil

De ligging van "le soleil" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.