Location Lunaire

5
Gites.nl logo

APPARTEMENT & STUDIO - Geschikt voor maximaal 5 personen, op een uitstekende locatie op enkele minuten van zandstranden en restaurants. De accommodatie is verdeeld over de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Het bevindt zich boven het populaire restaurant Annexe in de mooie badplaats Saint Lunaire. Toegang tot het hoofdappartement is via een trap op straatniveau. Nog een trap op, en met een eigen ingang, is de STUDIO.
Door deze indeling en de scheiding van de twee units zijn ze NIET geschikt voor kleine kinderen die onder toezicht moeten staan (informeer bij vragen). Idealiter zou de studio perfect zijn voor tieners of jonge volwassenen, het tweepersoonsbed heeft een stapelbed en is toegankelijk via een trap. Zowel Appartement als Studio is niet geschikt voor minder mobiele mensen of rolstoelgebruikers.
HET HOOFDAPPARTEMENT - heeft een keuken / eetkamer met elektrisch fornuis en kookplaat, koelkast / vriezer etc. Dit komt uit op een mooi terras met uitzicht op het strand. Perfect om te genieten van "al fresco" maaltijden buiten. De ruime woonkamer heeft comfortabele stoelen en er is een dvd-speler aanwezig. De lichte tweepersoonsslaapkamer heeft twee kledingkasten. Er is een doucheruimte met wastafel en apart toilet. Linnengoed en handdoeken zijn aanwezig. Elektrische verwarming houdt de studio warm in de koudere maanden. De accommodatie is niet geschikt voor mensen die minder mobiel zijn.
DE STUDIO - bereikbaar via 2 trappen heeft een keuken (elektrisch fornuis en kookplaat, koelkast etc.), grenen tafel en 2 stoelen plus een bank. Er is een ladder naar het hoge tweepersoonsbed met daaronder een kleerkast en lades. Er is een doucheruimte met wc en wastafel. Elektrische verwarming houdt de studio warm in de koudere maanden. Niet geschikt voor mensen die minder mobiel zijn.
Het aantrekkelijke kenmerk van The Apartment & Studio is hun uitstekende ligging. Slechts enkele meters van een prachtig zandstrand en dicht bij restaurants en crêperies! St Lunaire heeft ook een fantastische zondagsmarkt van april tot september.

Boekingsinformatie

Ligging location lunaire

De ligging van "location lunaire" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.