Soyez!

7
5
Gites.nl logo

DE GITE (voor 2 tot 7 personen)
Vakantiehuis Soyez is in 2011 gebouwd met gebruik van rustieke materialen en natuurlijke kleuren. Het vakantiehuis is een onderdeel van het familiehuis en bestaat uit een privé gedeelte op de begane grond. Het linker deel van de gîte bestaat uit de woonkamer . Hierin staat een comfortabele (3 zits) slaapbank, twee fijne zitstoelen, een eetafel voor 5 personen en een keuken. De televisie heeft een dvd speler en een Canal Digitaal aansluiting zodat u Nederlandse televisie kan kijken. Het midden deel van de gîte is een ruime slaapkamer met een twee persoonsbed, een grote kast en een ruime badkamer met douche en ligbad. Het rechter deel van de gite beslaat de tweede slaapkamer. Hier staan twee eenpersoonsbedden en een derde slaapplek in de nis onder de trap. De verwarming van de gite is zelf te reguleren. Verder is er in en rondom het huis toegang tot internet via Wifi.
Voor de gîte is een terras met een zespersoons picknick tafel en twee ligstoelen. Voor de tweede slaapkamer is nog een tweede terras met een heerlijke zitplek uit de wind en in de zon.
Twintig meter lager op het terrein is een heerlijk verwarmd familie zwembad, een zandbak, schommel, glijbaan en een trampoline met net (doorsnee 4 meter) . Dit deel van het land wordt gedeeld met eventueel andere huurders van de Glamping Tent die ook op het land staat.

Boekingsinformatie

Ligging soyez!

De ligging van "soyez!" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.