Le Pigeonnier

8
2
Gites.nl logo

Dit kleine vrijstaande huis ligt ver van het huis van de eigenaar en is omgeven door bomen en een tuin. Het huis is eenvoudig ingericht met een open, ruime en lichte woonkamer. Er staat een bank en een comfortabele stoel. Verder is er een eettafel met stoelen voor vier personen. De keuken is voorzien van een voorlader wasmachine, elektrische kookplaat, koelkast met vriezer, magnetron en vaatwasser. Een televisie met Britse tv en Franse kanalen en dvd-speler zijn beschikbaar voor uw gebruik.
De tweepersoonsslaapkamer bevindt zich op de tussenverdieping die bereikbaar is via een open houten trap. Er is een eigen doucheruimte met toilet.
Het terras is uitgerust met een barbecue, tuinmeubelen om te dineren en ligstoelen om te zonnebaden.
Het zwembad wordt gedeeld met de gepensioneerde Engelse eigenaren wanneer ze er zijn, maar u heeft altijd toegang. Het zwembad is 12m x 5m met treden om erin te stappen. Het zwembad is maximaal 1,5 m diep en heeft buiten het hoogseizoen verwarming op zonne-energie.
Het terrein van het pand beslaat 4,8 hectare en omvat de spectaculaire heuvels achter het pand. Parkeerplaats naast het huis.

Boekingsinformatie

Ligging le pigeonnier

De ligging van "le pigeonnier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.