l'Amandier

9.7
5
Gites.nl logo

l'Amandier is een heel volledig ingericht huisje, romantisch met veel oude details en mooie oude plavuizen vloeren.
Met een heerlijk zwembad (6x2 m)
De inrichting is een mix van antiek, brocante en modern comfort.
Het huis is gelegen aan de rand van het speciale gehuchtje Cazo, vlak bij Saint-Chinian
Vanuit de mediterrane tuin loopt u zo de wijngaarden in. De tuin is volledige omheind en afgesloten door een hek.
In de tuin is voldoende tuinmeubilair om heerlijk te ontspannen.
De zonnige tuin, gelegen op het Zuid-Westen heeft ook diverse schaduwplekjes . De ondergaande zonnen en luchten zijn vaak prachtig!
Via de tuin en het overdekte terras komt u komt binnen in de ruime eetkeuken (elektrische oven, inductie, afwasmachine, koelkast, koffiezetter, Nespresso, waterkoker etc) en de salon. Vanuit de salon loopt via enkele treden komt u in de tweede salon met de tv en een dvd speler Hier staat ook een werktafel met een uitstekende wifi ontvangst.
Vanuit de woonkamer komt u via een halletje bij de wc, de bijkeuken, met een grote 2e koelkast met vriezer en de beneden slaapkamer een het trappenhuis naar de tweede slaapkamer.
De slaapkamer beneden heeft een tweepersoons bed (160 X200) en een ensuite badkamer met douche en wastafel.
De slaapkamer boven heeft 2 bedden van 90 x200 en een derde bedje van 85 x 180 en een ensuite badkamer met wastafel, bad (douche) en wc.
Er is centrale verwarming, dat maakt het huis ook zeer geschikt voor een winterverblijf (bij een langer verblijf in het laagseizoen hanteren we natuurlijk andere tarieven)
Het huis heeft een glasvezel internet verbinding.

Boekingsinformatie

Ligging l'amandier

De ligging van "l'amandier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.