Mas Cristol Pjan

8.7
4
Gites.nl logo

Het huisje is waarlijk opgenomen in de natuur. Openslaande deuren en de vele ramen zorgen voor uitzicht naar buiten, en ruimte naar binnen. De verhuurders hebben alles zelf opgebouwd en ingericht als een kunstwerk. Een zithoek volledig ingerichte keuken, het slaapgedeelte stralen allemaal een fijne sfeer van harmonie uit door de bijzondere vormgeving van de meubels, kunstwerken en lampen. Het huisje is volledig zelfvoorzienend, zonder dat er tekort wordt gedaan aan de leefomstandigheden. Stroom voor telefoon of i-Pad computer. Er is 4G ontvangst, dus met uw eigen bundel heeft u internet, geen wifi.
4-pits gas fornuis. Koelkast van 60l. Altijd warm water overdag door de zon, s'morgens en s'avonds met de geiser. Naast het huis bevind zich een keurig gelakt droog toilet. De verhuurders legen deze geregeld. Eventueel wennen omdat het anders is, maar het went snel! Bij mooi weer is er een 7 kilo wasmachine beschikbaar. Overdekt drooggedeelte bij het huisje.
Voor rust, bijkomen en genieten van de natuur, is dit een uiterst geschikt plekje. Er is geen licht vervuiling daardoor kan er geweldig naar de sterren worden gekeken. Vallende sterren en de Melkweg kunnen bij heldere nachten waargenomen worden (zeker in augustus en wintermaanden).
Parterre: De 32 m3 is ingericht als een studie; overdekt terras, slaapruimte met tweepersoonsbed en tegenover bevind zich de keuken. Daarnaast is de woonkamer met een bed, het 4de bedje is te vinden op een minizolder (kan er niet staan) boven de slaapruimte. De prachtige rivier keien en houten douche bevindt zich op het terras van 16m3. Er zijn twee boomstamtrappen die leiden na 50 stappen naar de rivier voor een verkoelende duik. of iets verder kan je ook via een weg zonder trap naar de rivier.

Boekingsinformatie

Ligging mas cristol pjan

De ligging van "mas cristol pjan" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.