Le Rosier

5
Gites.nl logo

Ons huis LE ROSIER is een van de oudste in het dorp, direct onder de Karolingische uitkijktoren (X jaar), die ooit bij een kasteel behoorde en vandaag het dorp zijn karakteristieke uitstraling geeft.
Ons huis is een oud stenen huis met dikke buitenmuren en is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd. Het terras biedt een prachtig uitzicht over het dorp en de rivier de Orb.
De woonkamer bestaat uit een moderne keuken, voorzien van gaskookplaten, elektrische oven, magnetron, Dolce Gusto / Senseo koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en een grote koelkast met vriezer. Er is geen vaatwasser.
Uiteraard is er een internetverbinding met wifi aanwezig.
Voor de open haard staat een leren bank met fauteuil, mocht het koel zijn.
Het terras ligt direct naast de woonkamer en een derde is overdekt. Ook hier staat een comfortabele bank met rieten fauteuils en een grote eettafel.
Op de 1e verdieping is een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed (180 x 200) van kersenhout en een kleine slaapkamer met een bed (140 x 200). Tussen de twee is er een doucheruimte met toilet.
Op de 2e verdieping is er ook een tweepersoonsbed (160 x 200) en een doucheruimte met toilet. evenals twee eenpersoonsbedden.
Onder het terras bevindt zich een soort garage waarin fietsen of andere sportartikelen kunnen worden gestald. Daar kan alleen een kleine auto worden geparkeerd. Parkeerplaatsen bevinden zich direct tegenover het huis of, in geval van nood, voor de inpandige garage. Er is ook een wasmachine.
Het huis heeft 2 ingangen: de officiƫle ingang bevindt zich achter het huis in een beschutte kleine doodlopende weg en is vrij van trappen. Maar ook via de - behoorlijk steile - trap in de garage bereikt u het woongedeelte.

Boekingsinformatie

Ligging le rosier

De ligging van "le rosier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.