Maison de Farine - Le Haut Maison

9.9
8
Gites.nl logo

Maison de Farine - Le Haut Maison is de bovenste twee niveaus van een onlangs gerenoveerd stenen huis dat een gastronomische keuken biedt met een groot eiland, een woonkamer met open haard, een eetkamer die plaats biedt aan 10 personen, 4 dubbele slaapkamers die slapen tot 8 personen, 2 badkamers (een ensuite te beheersen) met moderne inrichting, een groot terras met zitplaatsen voor maximaal 12 personen en uitzicht op de stad en de middeleeuwse toren, en gedeelde toegang tot een nieuw zwembad.
Het pand ligt op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Roquebrun, waar restaurants, cafés, winkels, de botanische tuinen en de middeleeuwse toren, wandel- en fietspaden en toegang tot de rivier de l'Orb en het prachtige strand en de kustlijn met veel plaatsen zijn om te zwemmen, picknicken en booten.
De woning heeft een tweede verhuureenheid bekend als Maison de Farine - Le Cave. Deze unit deelt alleen het gebruik van het zwembad van het pand, maar biedt, indien samen gehuurd, privégebruik van het zwembad samen met de extra keuken, eetkamer en woonkamer, 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 slaapzolders en een extra groot terras, tuin en parkeerplaats. De twee units samen kunnen comfortabel plaats bieden aan een groot gezelschap van maximaal 15 personen met royale hoeveelheden ruimte voor al uw gasten om van elkaars gezelschap te genieten, evenals hun eigen privéruimte, waardoor het een plezierige ervaring is voor alle leeftijden!

Boekingsinformatie

Ligging maison de farine - le haut maison

De ligging van "maison de farine - le haut maison" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.