La Cerisaie

4
Gites.nl logo

In de zijvleugel van La Cerisaie bevonden zich naast de wijnkelder de rijtuigstallen en de opslag, deze ruimtes zijn geheel omgebouwd (waarvan alleen de dakconstructie en buitenmuren zijn behouden) tot 2 sfeervolle vakantie huisjes (gîtes). Door een uitsparing in het dakvlak is bij beiden een ruim besloten zonnig terras gerealiseerd, met uitzicht over de tuin en de daarachter gelegen bergen, met glaspui en openslaande deuren naar de daar achtergelegen woonkamer. Gebruikmakend van veel lichtinval zeer goede dakisolatie en hoge plafonds zijn het lichte, koele huisjes geworden.
Overal 'terre cuite' vloertegels met de charme van antieke kasten, tafels, stoelen etc. gecombineerd met hedendaags comfort overal verwarming, centraal afzuigsysteem, complete keukenuitrusting met fornuis(oven), magnetron en koelkast, wasmachine etc. beschikbaar. Voor de deur een privé-parkeerplaats.
De 4 persoons gïte (60 m2)heeft 1 verdieping woon-eetkamer met terras met keukenhoek, houtkachel, apart toilet, badkamer met douche en wastafel, slaapkamer met 2-persoonsbed. Trap naar zolder met 2 1-persoonsbedden geschikt voor bijvoorbeeld 2 kinderen.

Boekingsinformatie

Ligging la cerisaie

De ligging van "la cerisaie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.