La Rosalie

9
9
Gites.nl logo

La Rosalie is een charmante vakantiewoning met privé-zwembad, gelegen in het rustige La Tour-sur-Orb. Door de centrale ligging staat de vakantiewoning garant voor een ontspannende vakantie voor zowel liefhebbers van natuurexploratie als strandliefhebbers en citytrippers.
De woning biedt plaats aan 9 personen (6 volw. + 3 kinderen) en omvat een volledig ingerichte keuken met directe toegang tot het terras, een ruime woonkamer, een eetkamer met toegang tot het tweede terras, TV-hoek, twee badkamers, 4 slaapkamers en een grote garage.
De woning is omgeven door een aangelegde tuin van 800 m2 met privé-zwembad met kind-veilige omheining, ligzetels en BBQ-faciliteiten.
De woning beschikt tevens over WiFi, een televisieaansluiting met Orange tv en Google chromecast.
Keuken:
Volledig ingerichte keuken met vaatwasmachine, oven , microgolfoven, fornuis, frigo met vriesvak, toaster, koffiezet en Nespresso. In de bijkeuken bevindt zich een wasmachine, strijkplank en strijkijzer. Ook hebben wij een babybedje, babystoel en badzitje voorzien.
Opm. : De woning beschikt enkel over airconditioning in één slaapkamer. Het stapelbed in de kinderkamer is enkel geschikt voor kinderen tot 12j. Dus bezetting max. 6 volw. + 3 kinderen.

Boekingsinformatie

Ligging la rosalie

De ligging van "la rosalie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.