Sous Les Muriers

9.6
6
Gites.nl logo

Sous Les Mûriers is een mooie, onlangs gerenoveerde vakantievilla met een prachtig uitzicht, gelegen in het wijngebied de Minervois - ideaal voor liefhebbers van goede wijn. Dit vakantiehuis ligt in een tuin van 1500 m2 met een privé-zwembad. Er zijn tal van terrassen rond het huis met verschillende uitzichten.
De woon- en eetruimtes in het huis beslaan meer dan 80 m² en liggen op de begane grond.
De woonkamer heeft een open met keuken en eettafel. Op de leren bank en stoelen kun je je vermaken met de smart-tv. Bovenluidsprekers bieden de perfecte gelegenheid voor een ontspannen avond.
De moderne keuken heeft voldoende kastruimte, een inductiekookplaat, een oven op ooghoogte, een magnetron, een waterkoker, een broodrooster en een grote Amerikaanse koel-vriescombinatie met ijsblokjesdispenser. Ook is er een vaatwasser aanwezig.
Je kunt ervoor kiezen om binnen te eten, of buiten op een schaduwrijke plek in de tuin, onder de moerbeibomen. Er is een gas-barbecue.
Er zijn drie slaapkamers - twee met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden.
De hoofdslaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping aan de achterzijde van het huis. Deze heeft een groot, volledig balkon met een prachtig uitzicht op de vallei en de heuvels achter het huis. De Pyreneeën zijn in de verte te zien.
Elke badkamer heeft een inloopdouche in Italiaanse stijl, een dubbele douchekop, een groot verwarmd handdoekenrek, een toilet en een wastafel.
Vanaf het zwembad van 8m x 4m hebt u een prachtig uitzicht. Onderwaterlichten bieden een sfeervolle nachtelijke duik. Het zwembad wordt alleen door de zon verwarmd. Er is ook een douche op zonne-energie bij het zwembad. Het zwembad is geopend van eind mei tot begin oktober.

Boekingsinformatie

Ligging sous les muriers

De ligging van "sous les muriers" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.